• KNOCK OUT KITCHEN

    RETHINK YOUR RELATIONSHIP WITH FOOD​

  • NYTT MENYKONSEPT PÅ HALL TOLL

    1. NÅ FÅR DU MATEN PÅ HALL TOLL SLIK VI ØNSKER Å FÅ DEN SERVERT SELV
    Vi har alltid laget og servert mat til folk vi kjenner på denne måten. Kokkevenner og bransjekompiser har visst om dette lenge, nå er det din tur.

     

    2. MYE SMAK I MANGE SMÅ PORSJONER
    Vi synes at det er umulig å velge bare noen få retter, derfor må du velge flere.
    Noen deles, andre får du for deg selv. Noen er små, andre er større.

     

    3. CENOSILLICAPHOBIA
    Vi er redde for tomme glass, og det tror vi du er også. Cenosillicaphobia heter det, og betyr ”redselen for tomme glass” og vi har det BIG TIME.

     

    4. NYE SMAKER HVER UKE

    Nytt er bra! Dagens smak, ukens råvare, sesong variasjoner.

     

    5. ER DET LOV MED FLASKER PÅ BORDET DA?
    Er det mye å gjøre setter vi gjerne flaskene på bordet, så kan du skjenke selv. Det har du sikkert gjort en gang før allikevel.........

     

    6. ALDRI KJEDELIG!

    Det er ikke sikkert vi er enige om alt, men det skal aldri være kjedelig hos oss. Å spise på restaurant skal være en opplevelse, det vil vi gi deg, hver gang.

  • BESTILL BORD ONLINE

    I vår online bordbestilling kan du enkelt velge mellom bord i restaurant og lounge