• KNOCK OUT KITCHEN

    RETHINK YOUR RELATIONSHIP WITH FOOD​

  • MENYFORSLAG / MENU SUGGESTIONS

    BLACK MENU (minimum 2 persons) 495,- per person
    Asiatisk inspirert meny, alt serveres samtidig, alt deles

    (curry suppe, miso marinert kylling & steam buns, tempura scampi, maki, tataki av okse)
    Asian inspired menu, everything is shared, everything is

    served at the same time

    (curry soup, miso marinated chicken & steam buns, tempura scampi, maki, beef tataki)

     

    MAKIBAR MENU 495-, per person
    Curry suppe, dagens sashim med rød chili shiso salsa, sashimi av laks, maki
    Curry soup, today`s sashimi with red chili shiso salsa, salmon sashimi, maki

     

    ASIA MØTER EUROPA 695,- per person
    Curry soup, dagens sahimi med rød chili shiso salsa, maki, tataki av okse,

    dagens fisk, lammesadel, dessert
    Curry soup, today`s sashimi with red chili shiso salsa, maki, beef tataki,

    today`s fish, lamb, dessert

     

    CHEFS MENU 795,- per person
    Kokkene bestemmer
    Chefs decide

     

    CHEFS TABLE 895,- per person
    Kun i kjøkkenbaren! / A ringside seat!
    Alt det gode, og litt til i mange små smaker
    The Chef will create bespoke menu to enthrall your table

    RESTAURANT MENY

    SUSHI & ASIA

    • Edamame (soyabønner / soybeans) 45,- (soya)
    • Curry soup, usaltede peanøtter & friske urter / peanuts & fresh herbs 45,- (peanøtter)
    • Tempura scampi & chilimajo (1stk) 45,-  (hvete, skalldyr, egg)
    • Sashimi laks / salmon (3 slicer eco laks & ponzu) 60,- (fisk, soya, sulfitter)
    • Dagens sashimi med rød chili chiso salsa​ 95,-  (fisk, soya, sulfitter)
    • Tataki av okse ytrefilet / beef, jalapenodressing, koriander & mint 95,- (sulfitter)
    • Laks / salmon og avocado maki roll 8 biter 136,- (fisk, sennep, sesamefrø)
    • Hot & Sweet tempura kveite / halibut maki roll 8 biter 160,- (hvete, egg, fisk, soya, sennep, sulfitter)
    • Tempura laks og ost / salmon and cheese maki roll 6 biter 168,- (hvete, egg, fisk, melk, sennep, sesamfrø, sulfitter)
    • Kamskjell tempura gunkan / scallops tempura maki roll 4 biter 180,- (hvete, egg, soya, sennep, sulfitter, bløtdyr)
    • Tempura scampi & laks / salmon maki roll 8 biter 198,- (hvete, skalldyr, egg, fisk, soya, sesamfrø, sulfitter)
    • Dragon roll gambas scampi tempura maki roll 7 biter 245,- (hvete, skalldyr, egg, sennep, sesamfrø)
    • Vegetarian maki roll 8 biter 100,- (sesamfrø)

     

    EUROPE

     

    • Brød og smør / bread and butter  25,- (hvete, melk)
    • Arancini & parmesan dip (1 stk) 25,-  (hvete, egg, melk, sulfitter)
    • Pommes fritte og béarnaise (homemade fries) 50,- (egg,sulfitter)
    • Pommes purée Hall Toll style 50,- (melk)

     

    • Ravioli fylt med ost servert med ertersuppe og parmesan skum 135,-                                             

    Ravioli with cheese served with pea soup and parmesan foam

    (hvete, melk, soya)

    • Dagens fisk, kål, syltet fennikel & eple og yuzu hollandaise 149,-

    Fish of the day, cabbage, pickled fennel & apple and yuzu hollandaise

    (egg, fisk, melk, sulfitter)

    • Braisert og glasert oksebryst, myk polenta, småløk, grønnsaksbrunoise, rødvins glaze ​ 149,-

    Braised beef brisket, soft polenta, small onion, vegetables brunoise, redwine glaze

    (melk,selleri, sulfitter)

    • Lammesadel med sellerirotpuré, "Provencal" grønnsaker og timian saus  149,-                      

    Saddle of lamb with celeriac pur​ee, vegetables Provencal and thyme sauce     

    (melk, sulfitter, sesamfrø)

     

     

    SPESIALITETER / TODAY'S SPECIAL

     

    Helgrillet Côte de Boeuf (langtidsmørnet entrecote kam) 950,- per kg.
    - Serveres kun i store stykker (ca 1 kilo)
    - Serveres på beinet, på fjøl for å dele
    - Potet bestiller du ved siden av
    - Dyrt? ja men husk, den SKAL dele

    Grilled Côte de Boeuf (dry aged)
    - Served in one piece (ca 1 kilo)
    - Served on the bone, on a board for sharing
    - Order potatoes on the side
    - Expensive? yes, but remember it is for sharing.