• "THE GARDEN" PÅ HALL TOLL UNDER
  VINFESTEN 7-10 MARS

  Vi introduserer The Garden @ Hall Toll – inside outside, en uformell opplevelse.

  Vi har laget vår egen hagerestaurant, inspirert av våre reiser og drømmer. Bli med i hagen for å nyte vår tolkning av asiatisk og middelhavsmat, rustikk og uformell, men fremfor alt mye moro.

 • PROGRAM 7-10 MARS

  I år presenterer vi viner fra Niepoort fra den fantastiske dalen Douro. Kom og møte Paulo hele uken og oppdag de spennende vinene fra Portugal og vårt nye menykonsept, der Asia møter Europa.
   

  TORSDAG 08. MARS KL. 19.00
  Møt vinmakeren – Paulo fra Niepoort vil presentere Douro-viner med Hall Toll-menyen. Fra 595, –
   

  TORSDAG 08 – LØRDAG 10. MARS
  Champagne- og boblesmaking med Mikhael Falkman fra Champagnehuset Taittinger som forteller om bobler og Champagne. Smakingen består av ett glass cava, ett glass prosecco og to glass Champagne.
  Mer info og billetter: http://bit.ly/boblesmaking-hall-toll
   

  LØRDAG 10. MARS
  Vinmesse Torres masterclass. (gratis – vennligst registrer deg)
  Vinmesse Taittinger masterclass (295, -)
   

  7-10 MARS VINFEST HELE UKEN MED DUORO VINBAR
  Hall Toll ny meny – Knock-out-menu, med Vinfest-spesialiteter og vinene fra Douro-dalen.

   

  Velkommen til vinfest på Hall Toll

   

   

×
Ved å bruke hall-toll.no samtykker du i at vi kan sette cookies i din nettleser.

«Cookies» eller «informasjonskapsler» – er en standardteknologi som de fleste nettsider bruker i dag. Informasjonskapsler er midlertidige filer som lagres på enheten din i det du besøker en nettside. Hos oss brukes filene kun til analytiske formål for å forbedre nettstedets innhold, funksjonalitet og brukeropplevelse. Vi lagrer aldri informasjon som kan identifisere deg personlig. Endre bruken av informasjonskapsler: Du kan tilpasse hvor lenge informasjonskapslene lagrer opplysninger om deg i nettleseren din. Fremgangsmåte for å endre, slette eller avvise informasjonskapsler finner du på nettvett.no.Vi bruker Google Analytics for å se hvordan besøkende bruker nettsiden vår. Google Analytics bruker informasjonskapsler for å innhente generell webstatistikk, slik som f.eks. hvilke sider du ser på, hvor lenge du er inne på nettsiden, hvilke tidspunkt, hvilken nettside du kom fra etc. Ønsker du ikke å bli sporet? Bruk Google Analytics Opt-out Browser Add-on. tools.google.com/dlpage/gaoptout
×
Vi innhenter kun personopplysninger gjennom epost, telefon eller bookingsystemet bookatable.com som er nødvendig for å levere våre tjenester til deg som gjest. Vi kan sende deg relevant informasjon via e-post eller SMS. Dette kan f.eks. være en bekreftelse på din bestilling. Vi gir aldri opplysningene dine videre til tredjepart.Bookatable.com:
Vilkår og betingelser: https://www.bookatable.com/no/juridisk
Personvernpolicy: https://www.bookatable.com/no/personvernpolicy/nb-NO/Vi bruker Google, Facebook og Instagram til å gjennomføre kampanjer. I disse tilfellene bruker vi informasjonskapsler. Her kan du se Facebooks retningslinjer for personvern, samt evt. hindre Facebook fra å registrere ditt adferdsmønster. facebook.com/about/adsHall Toll (Pakkhuset På Holmen AS) kontrollerer personopplysningene du gir oss, og er ansvarlig for personopplysningene dine i henhold til personvernregelverket. Her kan du lese mer om regelverket og dine rettigheter: datatilsynet.no/regelverk-og-verktoy/lover-og-regler/personvernregelverket